dimarts, 20 de febrer del 2018

Concurs de contes, llarga vida a la imaginació!

Si una cosa és necessària per fomentar la lectura entre els mes joves són els concursos de contes i no hi ha res que em faci més feliç que participar com a jurat d'un concurs d'aquesta temàtica. Per això quan des de l'Associació de Timbals i Bestiari de Castellvell del Camp van contactar amb mi vaig contestar un sí rotund. 

Aquest cap de setmana, després de moltes hores de negociació i consens, vam deliberar i acordar entre els membres del jurat els guanyadors del 5è Concurs de Contes del Lluert (2018) i va ser una tasca esgotadora, vibrant i enlluernadora. Realment els infants de 5è tenen una ment brillant alhora de construir històries i no resulta fàcil decidir que en té més o menys. D'altres redacten molt i molt bé i fins i tot ens regalen textos que recorden a la tradició oral dels nostres avis i àvies.

Jurat dels premis

Us pregunteu qui formem part del jurat? Doncs la Rosa Jové que és grallera de la colla i té una llarga experiència. La Laura Escorihuela té una llarga trajectòria com a traductora de l'espanyol a l'anglès.I finalment jo mateixa formo la part més educativa i de foment de la lectura del jurat.Tant la Laura com la Rosa viuen a Castellvell del Camp, en aquest cas sóc la que ve de més lluny.

Moment abans del veredicte final

També vam estar preparant l'entrega de premis que serà el proper divendres. De ben segur que els infants de l'Escola Santa Anna de Castellvell del Camp quedaran sorpresos de l'entrega de premis que volem que sigui ben especial. Així que alea iacta est!

Lluert de Castellvell

1 comentari:

  1. El jurat ha fet una feina increïble. Heu estat un jurat espectacular...divendres 23 els nens I nenes fliparan amb la cerimònia de lliurament de premis.

    ResponElimina